Denizli Haber - Buldan Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan işçi ve sözleşmeli personellere yönelik 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi.

Eğitim programı ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Şevik, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmanın ilk koşulu personelin kişisel gelişimlerine yatırım yapmaktır. Bu amaçla personelimize yönelik olarak çeşitli konularda eğitimler veriyoruz. Personelimizin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alması oldukça önem arz ediyor. İş kazalarını ve mesleki hastalıkları önlemek için herkese bir takım sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluk bilinciyle amacımız bu tür eğitimlerle sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak ve hizmetin devamlılığını sağlamaktır” dedi.

Kayganlaşan yoldan çıkan TIR kanala devrildi Kayganlaşan yoldan çıkan TIR kanala devrildi

Buldan Belediyesi Meclis Salonu düzenlenen eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Mehmet Tanboğa ile Dr. Server Güneş tarafından belediye çalışanlarına iş kazalarını önlemek amacıyla alınacak tedbirler, hangi durumların iş kazası kapsamına girdiği ve çalışanların sosyal hakları konularında eğitim verildi.

Editör: Tahir Aygün