Denizli Haber - Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarında Çallı hemşerilerinin davetine katıldı. Berberoğlu, Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ÇALSİAD) tarafından, PASVAK Aşevi’nde düzenlenen iftara katıldı.

Çallıların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinden hemşerileriyle birlikte iftar yapan Berberoğlu, kendi sininde 1971 yılında Çal ilçesinde eski adı ‘Şalvan’, yeni adı Kocaköy mahallesinde memur bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini söyledi.

CHP’li Arpacı “Her 100 liralık bütçe harcamasının 24 lirası borçlanmayla yapılıyor!” CHP’li Arpacı “Her 100 liralık bütçe harcamasının 24 lirası borçlanmayla yapılıyor!”

Whatsapp Image 2024 03 26 At 14.52.15

Çallılar Her Alanda Var. Bana Da Siyaset Alanı Düştü

Çallı hemşerilerinin yoğun ilgisiyle masaları dolaşan Berberoğlu, projelerini anlattı, yerel seçimde destek istedi. En kolay ulaşılabilir başkan olacağının ispatı üzerinde telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini de Çallılara dağıtan Berberoğlu, ‘Bende Çallı’yım. İşim gereği Çal’a da çok sık gidip geliyorum. Çallılar her alanda var. Bana da siyaset alanı düştü. Aylardır Pamukkale ilçesinde seçim çalışması yürütüyorum. Bu günde öğrendiğim kadarıyla da büyük bölümü Pamukkale ilçesinde yaşayan Çallı hemşerilerimin bizlerle iftar sofrasını paylaşmalarından çok mutluyum.

Whatsapp Image 2024 03 26 At 14.52.16

Sizlerin ve ilçe sakinlerimizin desteğiyle başkan seçilirsem, açıkladığım projelerimi Çallı inadıyla en kısa sürede tamamlayıp, ilçe sakinlerimizin hizmetine sunacağım. Biz yaşı kuru üzümü ve pekmezi çok severiz. Çal pekmezinden aldığımız enerji, ilçe sakinlerimizden aldığımız güçle, gece gündüz Pamukkale için çalışacağım. Vatandaşın işi bitmeden belediye de mesai bitmeyecek. Pamukkale ilçesini tarım, turizm, tekstil ve Türkay Berberoğlu olmak üzere 4T’nin kurtarabilir, diye her yerde söylüyorum. Seçim toyumuza sizleri de davet ediyorum. İYİ ler kazanacak, kazanan ilçe sakinlerimiz ve Pamukkale’miz olacak” dedi

Editör: Tahir Aygün