Eğitimde daha fazla fırsat eşitliği yaratabilmek ve kaliteli eğitimi birçok noktaya ulaştırmak amacıyla yola çıkan Bilnet Okulları, 17 yerleşkesi ile göstermiş olduğu başarısına yeni okul markası ve yeni modeliyle devam ediyor. Türkiye’de her çocuğun kaliteli eğitim alma hakkı olduğuna inanan Bilnet Okulları, yeni okul markası Egebil Okulları ile öğrencilerin sınavlara hazırlık sürecinde ek öğretim hizmetine ihtiyaç duymadan onları geleceğe hazırlamak üzere yola çıkıyor.

Egebil Okulları, 2019-2020 Öğretim Yılında “Herkes İçin Başarı” ilkesiyle anaokulundan liseye her kademede öğretim hizmeti vermeye başlayacak. 7 Mart 2019 tarihinde Merkezefendi Kültür Merkezinde gerçekleşen Denizli Egebil Lisesi tanıtım toplantısında bir Türkiye projesi olan “Okulhane Modeli” anlatıldı.

“OKULHANE MODELİ BİR TÜRKİYE PROJESİDİR”

Denizli Egebil Lisesi tanıtım toplantısında konuşan Bilnet ve Egebil Okulları CEO’su Faruk TATAR: “Memleketimizin aydınlık geleceği için eğitime yatırım yapmaya devam ediyoruz. Özel öğretim sektörünün bugüne kadar temel sorunu kurumların tek bir eğitim tasarımı üzerinden hareket etmesiydi. Velilerin gelir durumu, ihtiyaçları ve eğitim kurumlarından beklentilerinin birbirinden farklılık gösterdiği ülkemizde, tek tip bir modelle eğitim verildi. Bu eğitim sistemi ile birlikte doğan boşluğu dershaneler, özel öğretim kursları ve etüt merkezleri doldurdu. Bizler “Okulhane Modeli” ile Türkiye’ye yeni bir okulculuk anlayışı getiriyoruz. En değerli varlığımız olan çocuklarımızı geleceğe başarılı bir şekilde yetiştirirken, onları bir Türkiye gerçeği olan sınavlara yormadan hazırlayacağız. Aynı zamanda İngilizce yeterliliğine sahip olacak çocuklarımıza destek hizmetlerinde beslenme, güvenlik gibi kavramlardan ödün vermeden öğretim hizmeti vereceğiz. Ek öğretim hizmetine ihtiyaç duymadan öğrencilerimizin tüm ihtiyacını karşılayacak olan Okulhane Modeli ile Türkiye’yi kucaklayarak eğitimde daha fazla fırsat eşitliği yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

“HERKES İÇİN BAŞARI”

TATAR, “Eğer çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmak istiyorsak, onları öncelikle geleceğin dünyasına iyi bir şekilde hazırlamalıyız. Bunun yolu da eğitimden geçiyor. «Herkes için başarı» ilkesi ile çıktığımız bu yolda anaokulundan liseye geliştirdiğimiz Okulhane Modelimizde, Birey Yetiştirme Programı ile öğrencilerimizi ilkokula hazırlarken bireysel ihtiyaç odaklı rehberlik hizmeti ile onların akademik başarısını destekleyip ve Türkiye çapında ölçme - değerlendirme ile onları sınavlara hazırlarız.” sözlerine ekledi. 

“YENİ OKUL MODELİ: OKULHANE”

Tanıtım toplantısında, açılış konuşmasını gerçekleştiren Egebil Okulları Denizli Yerleşkesi Kurucu Temsilcisi Baki BAĞADIR: “Denizli Eğitim-Öğretim sektöründe 15 Yıllık deneyim ve eğitim birikimini Egebil Okullarının yeni okul tasarımı ile birleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Denizli’ye kazandıracağımız lisemizle öğrencilerimizi bir yandan sınava hazırlarken diğer yandan da hayata hazırlayacağız. Konu anlatımlı kitaplar, yoğun denemeler ve yaprak testlerin yanında bireysel takip ve geribildirimi amaçlayan rehberlik modelimiz ile öğrencilerimizi, entegre ve donanımlı bir şekilde sınavlara hazırlamayı amaçlıyoruz.  Egebil Okulları olarak 2019-2020 Öğretim Yılında Anadolu Lisemizle kapılarımızı tüm Denizli halkına açıyoruz.” dedi.

EGEBİL OKULLARI HAKKINDA

“HERKES İÇİN BAŞARI” ilkesiyle yola çıkan Egebil Okulları, eğitim – öğretim tasarımları ile 3. nesil okulculuğun ilk temsilcisidir. Ek öğretim hizmetine ihtiyaç duymadan öğrencilerinin sınav başarısına odaklanan Egebil Okulları, “Okulhane Modeli” ile dershanecilik ve okulculuğun tek modelde buluşma merkezidir. Yeniden tasarlanan destek hizmetleri ve bireysel ihtiyaç odaklı rehberlik hizmetiyle anaokulundan liseye her kademede; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, akademik anlamda başarılı, çağdaş eğitim modeliyle aklı ve bilimi rehber edinen nesiller yetiştirme vizyonuna sahip bir Türkiye projesidir.

Editör: TE Bilişim