Denizli Haber - MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, göreve geldikleri günden bu yana 200'e yakın etkinlik düzenlediklerini belirtti. Amacımız, kendi binamızın inşaatını tamamlayarak faaliyete geçirmek olduğunu söyleyen Boyacı, bu konuda gereken adımları attıklarını ve 2024 yılının MÜSİAD için atılım yılı olacağını ifade etti.

Boyaci “2024 Yili Müsi̇ad İçi̇n Atilim Yili Olacak” (1)

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise MÜSİAD'ın kendileri için önemli bir kurum olduğunu ve kendilerini burada evlerinde hissettiklerini dile getirdi. Yeni dönemde daha güzel işlere imza atacaklarını belirtti.

Boyaci “2024 Yili Müsi̇ad İçi̇n Atilim Yili Olacak” (6)

Ayrıca daha önce MÜSİAD Başkanlığı da yapmış olan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise yaptığı konuşmada iş dünyası ve üreten ellerin bu ülkenin dinamosu olduğunu vurguladı. Ülkemizin bulunduğu süreç ve dünyadaki ekonomik krizle mücadele ederken, MÜSİAD üyelerinin en güçlü destekçileri olduklarını belirtti ve teşekkür etti.

Boyaci “2024 Yili Müsi̇ad İçi̇n Atilim Yili Olacak” (5)Boyaci “2024 Yili Müsi̇ad İçi̇n Atilim Yili Olacak” (3)Boyaci “2024 Yili Müsi̇ad İçi̇n Atilim Yili Olacak” (2)

Editör: Tahir Aygün