Denizli Haber - Başkan Engin Boyacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nden oluşan heyet, Genel Başkan Asmalı'ya deprem bölgesi için yapılan çalışmaları ve bölgeye sağlanan yardımları aktardılar. Heyet, ayrıca Denizli'de faaliyet gösteren MÜSİAD üyelerinin depremzedelere yönelik yaptığı yardımları anlattı.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Boyacı, "Deprem mağdurlarımızın her zaman yanındayız. MÜSİAD olarak bir araya gelerek, depremzedelerimize yardımlarımızı sürdürüyoruz.

Öncelikle ihtiyaç sahibi ailelere gıda, su, battaniye, çadır gibi temel ihtiyaçları sağladık. Ardından, afetzedelere yönelik yapabileceğimiz diğer yardımlar için çalışmalarımıza devam ettik. MÜSİAD olarak toplumla birlikte hareket ederek, her zaman afetlerde yardıma hazırız." dedi.

Heyette bulunan diğer MÜSİAD üyeleri de, depremin etkilerini azaltmak ve afetzedelerin yaralarını sarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Yapacakları yardımların sadece kısa dönemli değil, uzun dönemli olacağını ve afetzedelerin hayatlarını tekrar düzene sokmak için çalışacaklarını belirttiler.

Ayrıca, MÜSİAD  olarak, deprem sonrası bölgedeki işletmelerin yeniden yapılandırması ve yeniden inşası için de destek vereceklerini açıkladılar. Bölgedeki işletmelerin özellikle hammadde açısından önemli olduğunu vurgulayarak desteklenmesi için gerekli çalışmaların yapılmasının şart olduğu vurgulandı.

Editör: Tahir Aygün