Denizli haber - Buldan Belediyesinin, çiftçilerin talebi üzerine Bozalan, Yayla ve Çamköy Mahallelerinde kurulumunu tamamladığı elektronik kantarlar faaliyete geçti.  

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, üreticilerin kendisine ilettiği kantar talebine kayıtsız kalmadıklarını belirterek, “Geçimini çiftçilik yaparak sağlayan üreticilerimizin işini kolaylaştırmak için bugün üç mahallemizde kantar kurulumunu tamamladık. Kantarlarımız hizmet vermeye başladı.  Yeniçam ve Kaşıkçı mahallelerimizde de kurulum çalışmaları devam eden kantarlarımız üreticiye ücretsiz olarak hizmet verecek.  Merkez mahallelerimizle birlikte 45 mahallemize tüm ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor” dedi.

Denizli’de dolu yağışı üzüm bağlarını vurdu Denizli’de dolu yağışı üzüm bağlarını vurdu

ÇİFTÇİLERDEN BAŞKAN ŞEVİK’E TEŞEKKÜR
Üreticiler, “Hasat döneminde en önemli ihtiyaçlarımızdan biri tartı sorunu idi. Bu gün mahallelerimizde kurulumu tamamlanan kantar ile tartı sorunumuz çözüme kavuşmuş oldu. Bu sayede ürünlerimizin pazarlama ve satış süreci de kolaylaşmış oldu. Taleplerimize kulak veren Belediye Başkanımız Mustafa Şevik ve ekibine teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Editör: Tahir Aygün