Denizli Haber - Buldan CHP’de düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına, Denizli CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP İlçe Başkanı Şenol Cerit,  Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak,  il ve ilçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

Buldan CHP İlçe Başkanı Şenol Cerit partililerin Ramazan Bayramını kutlayarak, “31 Mart seçimlerinden sonra sizlerin desteği ile birlikte hem Buldan’ımızı hem de Büyükşehir Belediyesini almış bulunmaktayız. Desteklerinden dolayı sizlere ve bizlere destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak , salonu dolduran partililere hitaben yaptığı konuşmasında “Bu tablonun hepimizin özlemi idi. Ve biz bunu gerçekleştirdik. Hepinize bu konuda ayrıca teşekkür ediyorum. Biz belediyeyi aldık, bunu yaparken hep birlikte çalıştık.omuz omuza mücadele verdik.hakikaten çok çalıştık.Gecemizi gündüzümüze kattık, bunu da birlikte yaptık. Biz bunu yaparken bize hep şunu söylüyorlardı. Büyükşehirle birlikte nasıl çalışacaksınız? Diye soruyorlardı. Biz dedik ki: Büyükşehir’i de alacağız. Onu da aldık. O nedenle Ali Osman Başkanıma, Nuri Başkanıma sizin nezdinizde ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten ciddi bir sorumluluk aldık. Çünkü sadece kendimizin değil diğer partililerden ciddi bir oy aldık. Buldan tarihinde görülmemiş bir oy potansiyeli vardı bizim için. Ve bunu da gerçekleştirdik. 15 meclis üyesinin 13’ünü almış olduk. Benimle beraber. Hakikaten bu ciddi bir fark. Ve güzel de bir fark. Tabi, bu bize büyük bir sorumluluk yüklüyor. İşimiz çok kolay değil. Buldan Belediyesinde her şey durmuş noktasındaydı. Biz bunu yeniden canlandırmaya çalışıyoruz. Yapacak çok işimiz var. Hedeflerimiz büyük. Tabi, burada Nuri Başkanımıza ayrıca teşekkür edeceğiz. Onun da bize vereceği destekle beraber, il ve İlçe örgütümüz ile birlikte el ele verip üstesinden geleceğiz” diyerek Büyükşehirden destek talep ettik.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN BULDANA TEŞEKKÜR

Seçim sürecinde en az geldiği ilçelerden birinin Buldan olduğunu söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Bu anlamda Belediye Başkanıma, ilçe başkanıma teşekküre borç biliyorum. Bu kadar az gelmeme rağmen bu kadar çoşkulu bir şekilde sahip çıktığınız için ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten güzel bir sonuç. Toplumun nefes alması, gülmesi anlamında güzel bir sonuç”diyerek 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi.

BELEDİYELERİN BÜTÇE SIKINTISINI DİKKAT ÇEKTİ

Denizli’de sezonun ilk orman yangını büyümeden söndürüldü Denizli’de sezonun ilk orman yangını büyümeden söndürüldü

Belediyelerin bütçe sıkıntısı olduğunu da dikkat çeken Başkan Çavuşoğlu, “Gerçekten zor durumdayız. Zor durumdayız derken belediyelerin bütçesi anlamında gerçekten sıkıntılı bir sürece girmişiz. Tabi bunun altından başkanımla beraber kalkacağız. Ama gerçektende kötü bir yönetim yaşamışız. Çok değil Büyükşehir Belediyesi’nin 12 katrilyon borcu var arkadaşlar. Bütçe anlamında hem Büyükşehir hem ilçe belediyeler zor durumda. Ama biz ağlamaya gelmedik. Biz bunları çözmeye geldik. Bizim bunları çözeceğimizden de emin olabilirsiniz. Çünkü biz ne dedik? Biz kendimizi zenginleştirmeye gelmediğimiz için bizim bu konuda sıkıntımız yok. Ama bazı şeyleri sürece yayacağız. Bazı Projelerimiz vardı. Hayvancılık, tarım gibi emeklilere destek gibi. Hiç şüpheniz olmasın. Taahhüt ettiğiniz ne varsa hepsini hayata geçireceğiz. Yalnızca birazcık zamana ihtiyacımız var.  Buradaki dostlarımız dışarıdaki dostlarımıza da söylesinler emin olun 5 sene sonra herkes, ‘iyi ki Buldan’da Mehmet Ali Başkan varmış, iyi ki Denizli’de Karaoğlan varmış’ diyecekler. Bu hikâyeyi güzelleştireceğiz” diyerek Denizlilerden biraz zaman istedi.

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, 31 mart yerel seçimleri sonucunun kendilerini çifte bayram sevinci yaşattığını vurgulayarak, “Bize bu çifte bayram sevincini yaşatan tüm Buldanlılara ve  hemşehrilerimize teşekkür ederim.  Yerel yönetimlerde, ayırmadan, ayrıştırmadan, şeffaf ve demokratik bir anlayışla çalışacağız” dedi.

Yoğun katılımlı bayramlaşma programında İl Başkanı Ali Osman Horzum,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, Buldan Belediye Başkanı Orpak, İlçe Başkanı Şenol Cerit partililerin bayramını kutladı. Partililerle bol bol fotoğraf çektiren ve selfie yapan Başkan Çavuşoğlu ile Orpak, iki bayram sevincini birden yaşatan Buldanlılara teşekkür ettiler.

Editör: Tahir Aygün