Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Samsun İlkadım’da startını verdiği 13.Olağan Kurultay’ının Denizli yürüyüşü Pamukkale’den başladı. Kovid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı Kongresi’ne, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MKYK Üyesi Gülay Özcan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, İl Başkan Yardımcısı Ziya Gökalp, İl Başkan Yardımcısı Hakan Çetinkaya Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin’in Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Garip, Süleyman Sırrı Kaya, yanı sıra ilçe başkanları katıldı.

Mehmet Ali Yılmaz’ın güven tazelediği kongreyi değerlendiren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan da Türkiye Olacaktı” sloganı ile gerçekleştirilen olan 13. Büyük Kongre’nin Denizli yürüyüşünün Pamukkale’den başlatıldığını belirterek, “MHP'nin 14 Mart 2021'de yapacağı 13. Olağan Büyük Kurultayı’nın Denizli yürüyüşünü Pamukkale’den başlattık. Kongrelerle Milliyetçi Hareket Partisi'ni 2023'e ulaştıracak kadrolarla, siyaset ve programın belirlenmesi de sağlanacaktır. Hedefimiz bellidir. Güçlü ve lider bir Türkiye. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Başkan Şevik, Kongrede güven tazeleyen Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim