Denizli Haber - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  Gençlik geçtiğimiz günlerde temeli atılan ve çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği Portatif Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunup, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Buldan Kaymakamlığı, Buldan Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliğiyle yapımına başlanan Portatif Yüzme Havuzunda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde hizmete girmesi beklenen Portatif Yüzme Havuzundaki çalışmaları inceleyen Başkan Şevik’e,  AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tolonvağa ile belediye birim müdürleri eşlik etti.   Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü hizmet binasının bahçesinde yaklaşık 18 metre uzunluğunda,  9 metre genişliğinde ve 1.69 derinliğinde inşa edilecek olan Portatif Yüzme havuzunda elektronik temizleme sistemi bulunacak.  3 antrenörün görev yapacağı Yüzme Havuzu’nun ileriki aylarda üstünün kapatılarak kış aylarında da vereceği belirtildi.

Yüzme Havuzunun önümüzdeki hafta içerisinde Buldan halkanın hizmetine sunulacağını söyleyen Başkan Şevik,  “Buldan,  son iki buçuk yılda AK Parti ve MHP'nin ortağı olduğu  Cumhur İttifakı'nın  desteği ile hak ettiği hizmeti almaya başladı. Bu yatırımlardan biri de Gençlik ve Spor Bakanlığı,  Buldan Kaymakamlığı, Belediyemiz  işbirilğiyle Buldan’a kazandırılacak  olan portatif yüzme havuzu, uzun yıllar Buldanlı vatandaşlarımızın çocuklarımızın, gençlerimizin hizmetinde olacak” dedi.

Portatif yüzme Havuzunun kurulacağı alanda alt yapı çalışmasını üstlenen Buldan Belediyesi’nin,  desteklerinin devam edeceğini söyleyen Başkan Şevik, “Gençlerimize yapılacak her türlü çalışmanın yanındayız.  Belediyemizin imkanları doğrultusunda bizden talep edilen desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim