Buldan Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen Kupa Töreni’ne, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eşi Bahija Şevik, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çetin Atalay, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Oğuzhan, İlçe Jandarma Komutanı Fahrettin Özçoban, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tolonvağa, kurum ve kuruluşların ilçe müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, ile turnuvaya katılan takımlar katıldı.

Kurumlararası futbol turnuvasının amacına uygun bir şekilde fair play çerçevesinde gerçekleştiğini belirten Kaymakam Murat Sarı, “Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğümüzün her yıl, kurum ve kuruluşlararasında diyalogu artırmak, çalışan personeller arasında dayanışmayı sağlamak ve sporu sevdirmek amacıyla düzenlediği turnuvanın biri daha geride bıraktık. Turnuvada dereceye giren personellerimizi kutlar, tüm kurum personellerimize ise turnuvaya katılarak destek verdikleri için teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise kurum ve kuruluşlarda çalışan personellere başarılar dilerken, turnuvanın devam edeceğini, ilçe halkını sporu sevdirmek amacıyla belediye olarak imkanları doğrultusunda gerekli desteğe vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tolonvağa, Buldan gençlik ve spor ilçe müdürlüğü olarak kurumlar arası futbol turnuvasının 5 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında 13 takım 150 sporcu ile gerçekleştiğini ve turnuvaya ilginin yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tolonvağa, “Bu organizasyonda futbolun hem spor hem de eğlenceli bir oyun olduğunu belirtmek istedik. Dostluk kardeşliğimizin gelişmesinde kurumlararası kaynaşmayı sağlamak artırmak ve sporu yaygınlaştırmakta öncü olduğuna inandığımız bu tür faaliyetlere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki Tenis, voleybol ve futsal turnuvalarına katılımınız bizi memnun edecektir” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından kupa törenine geçildi. 13 kurum ve kuruluş takımının katıldığı futbol turnuvasının şampiyonu Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) ekiplerine kupayı, Kaymakam Sarı verdi. Turnuvayı ikincilikle tamamlayan İlçe Milli Eğitim Takımı, kupalarını Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in elinden alırken, Turnuvanın 3.sü İtfaiyeye ise kupasını Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çetin Atalay verdi.

Buldan Belediye takımı ise centilmenlik kupasını İlçe Müftüsü Yasin Saadettin Yıldız’ın elinden aldı. Ayrıca, turnuvanın en centilmen, en iyi oyuncu ve en çok gol atan personellere ödülleri ilçe protokol üyeleri tarafından verildi.

Editör: TE Bilişim