Denizli Haber - Her yıl Ramazan ayının 15. gününün Dünya Yetimler Günü olarak anılması dolayısıyla Buldan Belediyesi, Güzelleştirme Vakfı aracılığı ile ilçede yaşayan yetim, öksüz ve depremzede ailelere iftar ve yemeği dağıttı.    

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, "2013 yılında alınan kararlar gereği, Ramazan’ın 15. Günü Dünya Yetimler günü olarak anılıyor.  Biz bir yetim peygamberin ümmetiyiz. Bizim inancımızda yetimin ayrı bir yeri var. Bu bakımdan yetimlere sahip çıkmak bizim dünya görüşümüzün üzerimize getirdiği en büyük sorumluluk. Allah onlara güç kuvvet versin. Zor günlerden geçiyoruz. Dünya tarihinde görülmemiş depremi yaşadık. Bugünün kıymetini bilip şükretmeliyiz. Allah bir daha böyle afet yaşatmasın. Allah günümüzü hayırlı etsin” dedi.

Öte yandan Buldan Kaymakamlığı ise Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde depremzedeler için iftar yemeği düzenledi. Yemeğe katılan Buldan Kaymakamı Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve kamu kurum ve kuruluşların ilçe müdürleri, Buldan’a yerleştirilen depremzedelerle bir araya geldi.

Editör: Tahir Aygün