Denizli Haber - Denizli’nin Buldan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü, 27 Ağustos’ta başlayıp 6 gün süren yangının ardından buruk bir törenle kutlandı.

İlçe meydanında düzenlenen kutlama programına Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak ile kurum ve daire müdürleri katıldı. Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Eski Buldan Belediye Başkanı Gülbay'dan İçişleri Bakanlığı'na Sert Yanıt: "Bu Bir Siyasi Kumpas Girişimi!"
Eski Buldan Belediye Başkanı Gülbay'dan İçişleri Bakanlığı'na Sert Yanıt: "Bu Bir Siyasi Kumpas Girişimi!"
İçeriği Görüntüle

Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, konuşmasında ilçede yaşanan yangın felaketine dikkat çekerek şunları söyledi:
“İlçemiz büyük bir afet yaşadı. 27 Ağustos tarihinde başlayan ve 6 gün süren yangınlarda yeşil alanlarımız yok oldu. Allah bizlere böyle afetleri bir daha yaşatmasın.”

Tören, zeybek gösterisi ve pilav ikramıyla sona erdi.