Denizli Haber - Buldan Belediyesi tarafından ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, vatandaşların yoğun ve coşkulu katılımıyla başladı.

4 Eylül Kurtuluş Günü'ne kadar her akşam birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı etkinlikler, Alanyazı Meydanı’nda Hasan Yılmaz konseri ile başladı. Ünlü sunucu Ateş’in eğlenceli sunumuyla başlayan konsere katılan Buldan Kaymakamı Tayfun Deli,  Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara,  belediye meclis üyeleri ile Cumhur İttifakı ilçe başkanları, binlerce Buldanlının kurtuluş günü coşkusuna ortak oldu.

BULDAN DOKUMASIYLA SAHNEDE POZ VERDİ

Kaymakam Tayfun Deli ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sanatçı Hasan Yılmaz ve saz ekibine ilçenin geleneksel el dokuması ürünü şal hediye etti. Şalı boynuna bağlayan sanatçı Yılmaz,  ekibiyle birlikte sahnede poz verdi. 

ŞARKILARINI HAYRANLARIYLA BİRLİKTE SÖYLEDİ

Söylediği hareketli şarkılarla Buldanlıları doyasıya eğlendiren ünlü sanatçı, sahneden indi şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Sanatçıya, zaman zaman protokol de eşlik etti.

ZABITA MÜDÜRÜYLE DÜET YAPTI

Birbirinden hareketli şarkılarıyla Buldanlılara kurtuluş günü coşkusu yaşatan sevilen sanatçı Hasan Yılmaz, Belediye Zabıta Müdürü Hasan Uysal ile birlikte düet yaptı.  Volkan Konak’ın sevilen şarkısı “Cerrahpaşa”yı birlikte söyleyen Hasan Yılmaz ile Zabıta Müdürü Uysal,  büyük beğeni topladı.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Buldan Belediyesi’nin Profilo sponsorluğunda düzenlediği “Yaz Okulu” etkinlikleri, Kurtuluş Günü etkinliklerinde de devam etti.  Çocuklar, Şovmen Muhteşem’in kukla şovu ve illüzyon gösterileri ile eğlendi.

 Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılını coşkuyla kutlamak istediklerini belirten Başkan Şevik “Kurtuluşumuzun 100. yılında üç gün devam edecek etkinlik ve konserler düzenledik.Hasa Yılmaz ile başlayan konser etkinlikleri kapsamında Niyazi Gülbay, 4 Eylül akşamında ise Lara konseri ile Buldanlı hemşehrilerimizle buluşacağız. Bir daha ülkemizin ve Buldan’ımızın geçmişteki gibi zor günler yaşamamasını temenni ediyorum. Bu akşam konser veren sanatçımız Hasan Yılmaz’a yürekten kutluyorum” dedi.

Editör: Tahir Aygün