Denizli Haber - DENİZLİ’nin Çal ilçesi, seçim öncesi Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın verdiği son iftar yemeğinde tarihi bir gün yaşadı. Festival alanını Büyük Çal Ailesi’nin binlerce ferdi tıklım tıklım doldurdu. Başkan Akcan, alana meşaleler eşliğinde coşkulu kalabalıkla girdi. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Büyükşehir Başkan Vekili Ali Değirmenci’nin de katıldığı iftar yemeğinde binlerce Çallı’ya konuşan Başkan Akcan, “Büyük Çal Ailesi birlik ve beraberliğini, gücünü bir kez daha gösterdi. Yeni dönemde Çal’a daha büyük hizmetler gelecek. Çal, Denizli’nin en yaşanılır, en güzel ilçelerinden biri olacak. Bizimle yükselişe geçen Çal’a hizmetler yine bizimle gelecek. Başta kapanan beldeler olmak üzere her mahallemize doğalgazı ulaştıracağız” dedi.

Yerel seçime saatler kala Çal tarihi günlerinden birini yaşadı. Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan adayı Fethi Akcan’ın verdiği iftar yemeğine binlerce Çallı katıldı. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile Büyükşehir Başkan Vekili Ali Değirmenci’de tarihi akşama tanıklık etti. Özkan ile  Değirmenci, Fethi Akcan ve Büyükşehir Başkanı Osman Zolan’a destek istedi.

Besihanede çıkan yangın paniğe yol açtı Besihanede çıkan yangın paniğe yol açtı

Atatürk büstünün önünde halka seslenen Başkan Akcan’ın konuşması ise, sık sık “En büyük başkan bizim başkan” tezahüratlarıyla kesildi. Başkan Akcan, yeni dönemde Çal’a daha iyi hizmetlerde bulunacaklarını söyleyerek, “Benim sözüm Osman Zolan’ın sözüdür. Arıtma tesisleri yapılmaya başladı. Çal merkezin de arıtma tesisi ihalesi 16 Nisan’da. Büyük >Menderes’i kirlilikten kurtaracağız. Çal merkezden sonra Çal’ın her köşesine doğalgazı ulaştırmak yeni dönemdeki hedefimiz. Gençlik Merkezi, Mezbahane, yüzme havuzu bitti. Gazi Mektebi’ni restore ettiriyoruz. Meslek lisesini yapıyoruz. Çal’da turizm hareketliliğini başlattık” diye konuştu.

ATATÜRK İÇİN CANIMIZI VERİRİZ

Bazı kendini bilmezlerin İsabey mahellesinde, MHP ile AK Partililer’in Atatürk’e hakaret ettikleri dedikoduları yaymaya çalıştığını sözlerine ekleyen Akcan, “Biz Atatürk için canımızı. İsabey sapına kadar Atatürkçü ve Türk milletçisidir. İsabey’e bu iftirayı atanları lanetliyorum. Bırakın MHP ve AK Partililer’in Atatürk’e dil uzatmasını, o insanlar Atatürk’e dil uzatanın dilini keserler. Biz, kimseye iftira atmadan tertemiz seçim kampanyası geçirdik” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün