Denizli Haber - Çakır,  aileden ticaretin içinde büyüdüklerini belirterek, “tarımın, ziraatın, hayvancılığın ve ticaretin  içerisinde bulunan bir aileden geliyorum. Uzun yıllardır da Cumhurbaşkanımızın davasında, hem gönüllülük esasıyla hem de bazı Gençaskon gibi güzide bir STK’de il başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevler ile çalıştım.  Bu süreçte de çok önemli bir seçim süreci olduğu için, artık elimizi taşın altına koymamız gerektiğini elimizle birlikte gövdemizi de taşın altına koymamız gerektiğine inandığım bir döneme girdiğimizi düşündüğüm için ülkemiz, milletimiz için iyi niyetle yola çıktık. Heyecanlıyız, memleketimize dokunacak, insanımıza temas edecek gönül köprüleri kuracağız. Sanayi şehri Denizli, aynı zamanda tarımsal faaliyetlerin sürdürüldüğü, ticaretin ve turizmin olduğu bir kent”   şeklinde konuştu.

GENÇLER MECLİSTE TEMSİL EDİLMELİ

Türkiye’nin ve Denizli’nin genç bir nüfusa sahip olduğunu ifade eden Çakır  “Benim gibi gençlerin mecliste oy hakkının olması eminim milletim için de hayırlı olacaktır.”

ORTAK AKIL ORTAK YÜREK

Çakır “milletime vekil olma yolunda çıktığımız bu süreçte , çözüm insanı olacağıma ve bu yolda kavrulacağıma inancım tamdır. Milletim için de hayırlısıyla aşk ile siyasette olmak, yaşadığım şehrin en ulaşılabilir siyasetçi olma hedefimiz doğrultusunda adımlarımızı ortak akıl ile  atacağız.”

Editör: Tahir Aygün