Denizli Haber - Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök ve Şahin Tin, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ile Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek ilçede planlanan ulaşım ve altyapı projelerini görüştü.
Gerçekleştirilen toplantıda, başta Çameli–Fethiye yolu olmak üzere ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirecek projeler, devam eden yatırımlar ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, görüşmenin Çameli'nin gelişimine katkı sağlayacak önemli yatırımlar açısından verimli geçtiği belirtilirken, projelerin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Çameli Belediyesi, ulaşım ve altyapı yatırımlarına verdiği destek dolayısıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na teşekkür etti.




