Denizli Haber - Denizli’nin merkezinden ilçelerine mekik dokuyan ve vatandaşla buluşan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Çınar Meydanında, Büyükşehir Belediyesi binası önünden de Denizli halkına seslenmeye, vaatlerini sunmaya devam ediyor. Çavuşoğlu’nun ana gündem maddelerinden birisi de, Denizli’nin kanayan yarası haline gelen trafik sorununu çözüme kavuşturacak raylı sistem vardı.

CHP’li Arpacı’dan Vize Sorununa Tepki CHP’li Arpacı’dan Vize Sorununa Tepki


“1 NİSAN’DA TRAMVAY RROJESİ HAYATA GEÇECEK”
Denizli’de  tramvay sözlerinin hep havada kaldığını, halka verilen sözlerin tutulmadığını ileri süren Çavuşoğlu, başkan seçildiği taktirde 1 Nisan günü tramvay projesinin hayata geçirileceğinin sözünü verdi.
Bu konuda iddialı konuşan Çavuşoğlu, ‘‘Aslında bu, bizim için yeni ama birileri için eski bir vaat. Yıllardan beri ‘hafif raylı’ sistem dediler, ‘tramvay’ dediler. Yaptılar mı, yapmadılar. Ama o tramvay bu meydana gelecek! O tramvayı bu meydana getirmezsem, size beni beş sene sonra bu meydanda kovalama hakkı veriyorum. Ama bu sözü verip de yerine getirmeyenleri kovalamak da artık sizin göreviniz. Yalan vaade yetti gari, dolan vaade yetti gari, bundan sonrasını siz doldurursunuz” dedi.

Editör: Tahir Aygün