Denizli Haber - Pamukkale ilçesindeki belediye meclis üyelerini seçmek için düzenlenen temayül yoklamasına yaklaşık 4 bin üye katılıyor. Bugün gerçekleştirilen seçime, 21 kişi başvuruda bulundu. CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri listesinin çift sıraları, bugünkü yoklamanın sonuçlarına göre belirlenecek. En fazla oy alan adaylar listenin üst sıralarında yer alacak, ayrıca kadın ve gençlik kontenjanlarında da sıralama kotaları uygulanacak.

123 1707043357

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, temayül yoklamasını demokrasi şöleni olarak nitelendirerek, üyelerin kararının sandığa yansıması gerektiğini vurguladı. Coşkun, ön seçimin CHP üyeleri arasında bir demokratik süreç olduğunu belirterek, sonuçların akşam açıklanacağını ifade etti.

Whatsapp Image 2024 02 04 At 13.45.53

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur da temayül yoklamasını bir demokrasi şöleni olarak değerlendirdi. Ertemur, adaylar arasındaki yarışın seviyeli ve partilerine yakışır bir şekilde devam ettiğini belirterek, sonuçların Pamukkale için hayırlı olmasını diledi.

Whatsapp Image 2024 02 04 At 13.45.55

Editör: Tahir Aygün