Denizli Haber - Kongrede konuşan Ramazan Ekiz, "Bugün burada CHP Serinhisar İlçe Kongresinde bir araya gelmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Ben, Ramazan Ekiz, CHP Serinhisar İlçe Başkanlığına aday olarak sizlerin karşısına çıkıyorum. Öncelikle, bu önemli görev ve bana verdiğiniz destek için herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu destek ve güven, benim için büyük bir onurdur ve sorumluluktur."

WhatsApp Image 2023-08-11 at 22.00.42

Ekiz, konuşmasında partisinin köklü tarihine vurgu yaparak, Serinhisar ilçesinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmek için çalışacağını, eşitlik, adalet ve hakça paylaşımın sağlanması için el ele verileceğini belirtti. Gençler ve kadınlar için özel bir önem taşıdığını söylediği yönetim anlayışıyla ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmeyi hedeflediğini ifade etti.

Ekiz, "Parti içi iletişim ve eğitim çalışmalarına büyük önem vereceğiz. Parti üyelerimizin fikir ve önerilerini dinleyecek, onların katılımını sağlayacak çalışmalar yürüteceğiz. İlçemizdeki sivil toplum kuruluşları, dernekler ve gençlik örgütleriyle işbirliği içerisinde çalışarak, toplumun tüm kesimlerinin taleplerine cevap vereceğiz." dedi.

Konuşmasını tamamlarken, CHP Serinhisar İlçe Kongresi'ne katılanlara teşekkür eden Ekiz, "Sizlerin de desteğiyle ilçemizi daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışacağım. Partimizin kazanımlarını koruyacak, çıtamızı daha da yükselteceğiz. CHP Serinhisar, CHP Türkiye'nin güvencesidir. Hep birlikte, daha güçlü CHP, daha güçlü Serinhisar için çalışmaya ve başarmaya devam edelim!" şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün