Mazbata törenin ardından gerçekleştirilen devir teslim töreni sonrası Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu, ancak Denizlili Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca tören sırasında yaralandı.

İstanbul'da 17 gündür devam eden seçim süreci sona erdi. Yeniden sayımın ardından CHP adayı Ekrem İmamoğlu, mazbatayı almak için Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine geldi. Burada kendisini yüzlerce CHPli karşıladı. İmamoğlu'nu karşılayan isimler arasında yer alan Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da vardı. Seçimin ardından adalet nöbetinde bulunan Karaca, Çağlayan Adliyesinde yaşanan izdihamda talihsiz bir kaza yaşadı. Karaca, bileğinden yaralandı.

Denizlili Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca  daha sonra sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda “Sevgili hemşehrilerim, İstanbul'da 17 günün sonunda, Çağlayan Adliyesi'nde Mazbatamızı aldık, Coşkulu bir kalabalığın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu kucakladığı Çağlayan'da yaşanan arbedede talihsizlik sonucu sol kolumda oluşan kesi nedeniyle İstanbul Florance Nıghtıngle hastanesinde acil müdahale edildi. Tendom hasarı oluştuğu için operasyona karar verilmesi nedeniyle bir süre aramalarınıza cevap veremeyeceğim için hastane sürecinde 0312 420 2767 numaralı TBMM telefonumuza ulaşabilirsiniz” dedi.

GÜLİZAR BİÇER KARACA AMELİYATA ALINACAK

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ile birlikte mazbata almaya giden Gülizar Biçer Karaca’nın izdiham nedeniyle patlayan cam kolunu kesti. Karaca az sonra ameliyata girecek. Saat 16:00 itibari ile İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almak için Çağlayan Adliyesine giden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, yaşanan izdihamda patlayan cam kolunu kesti. Karaca, İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde  ameliyata girecek.

Editör: TE Bilişim