Kayıp Muhammet'ten Acı Haber Geldi Kayıp Muhammet'ten Acı Haber Geldi

Denizli Haber - Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Antalya Bölge Adliye Mahkemesi tarafından "tasarlayarak öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılan firari sanık Halil Karabağ'ın (68), Merkezefendi ilçesindeki bir evde saklandığı bilgisini aldı. Teknik ve fiziki takip sonucunda, yaklaşık iki aylık bir çalışmanın ardından JASAT ve Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonla Karabağ'ı yakaladı.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Halil Karabağ, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Denizli'de 9 Kasım 2018 tarihinde müteahhit Mehmet Yamer'in iş yerinin önünde öldürülmesi olayıyla ilgili yapılan yargılama sonucunda, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi, Kutluğhan Karabağ'a müebbet, Mert Danacı'ya 15 yıl, Kemal Atik ve Gökhan Dülger'e ise 5'er yıl hapis cezası vermişti. Halil Karabağ, hakkında yerel mahkeme tarafından verilen beraat kararının bozulmasının ardından, "tasarlayarak öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmış ve hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Yakalanan firari sanık Halil Karabağ'ın cezaevine teslim edilmesiyle, Denizli'deki Mehmet Yamer cinayeti davasında bir aşama daha kaydedildi.

Editör: Tahir Aygün