Denizli Haber -Avukat Harun Eren'in aktardığına göre, Cinkaya'nın kaybolmasıyla ilgili adli makamların değerlendirmesi, denize düşme ihtimali üzerinde yoğunlaşıyor. Aile, kamuoyunda dolaşan yanlış senaryoların rahatsızlık verici olduğunu belirtti.

Yasin Cinkaya'nın 13 Aralık 2023'te Didim Marina'dan teknesiyle açıldığı ve en son eşiyle 19:00'da görüştüğü ifade edildi. Ancak kendisinden o günden beri haber alınamadı. Teknesinin Eşek Adası açıklarında sürüklenmiş halde bulunmasının ardından yapılan incelemede adli bir emareye rastlanmamış. Cinkaya'ya ait kişisel eşyalarının tekne üzerinde olduğu tespit edilmiş.

Başsavcılığın detaylı incelemesinde şüpheli bir durumla karşılaşılmadığı ve Cinkaya'nın denize düşme ihtimalinin değerlendirildiği açıklandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken, ailenin, yanlış bilgilerin arama sürecine katkı sağlamadığını ve bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladığı belirtildi.

Emekliye zamlı maaş farkı yattı mı, ne zaman yatacak? Emekliye zamlı maaş farkı yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile, Cinkaya'nın bir an önce bulunması için çalışmaların devam etmesini temenni ederken, bu zorlu süreçte manevi desteklerini esirgeyen yakınlarına teşekkür etti.

Editör: Tahir Aygün