Denizli Haber - Olay, Çatlar Mahallesi Rasime Ana Camii’nde meydana geldi. İddiaya göre camiye temizlik için gelen müezzin R.A., içeride şortla uyuyan iki kişiyi gördü. Kıyafetlerinin camiye uygun olmadığını belirterek çıkmalarını isteyen müezzin ile şahıslar Ö.F.S. ve Ö.F. arasında tartışma başladı.
Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda müezzin R.A.’nın darp edildiği öne sürüldü. Bunun üzerine aracına giderek tüfeğini alan müezzin, camiye dönüp ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Ö.F.S. bacağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Ö.F.S., ambulansla Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Müezzin R.A. ile olayda adı geçen Ö.F. polis tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.





