Denizli Haber - Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret ederek kitaplarını hediye eden çocuk masalları yazarı ve emekli eğitimci Mehmet Akdağoğlu, “Şehit Olmayan Gazi” kitabı imzalayarak hediye etti. Ayrıca “Buldan Bezi” çocuk masalı kitabının da bulunduğu “Masallarla Denizli” serisini hediye eden yazar Akdağoğlu’nun 60’ın üzerinde eseri bulunuyor.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Şevik,  “10 Okula 10 Kitaplık” projesi ile lise ve üniversite gençlere yönelik hayata geçirilen “Kitap Kafe” projelerinden bahsederek, “Gençlerimize ve çocuklarımıza okuma alışkanlığını ve kültürünü kazandırmak amacıyla bir dizi projemizi hata geçiriyoruz. O nedenle hediye ettiğiniz bu kitaplar bizim için çok önemli. Teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi. 

Başkan Şevik, Yazar Akdağoğlu’na pandemi döneminde kaleme aldığı “Dünyayı Sarsan Salgınlar”, Buldan dokumasının dünü ve bugünü yer verdiği “Dokumanın Başkenti Buldan” kitabı ile gerek İzmir Belediye Başkanlığı gerekse Bakanlık döneminde Buldan’a yaptığı hizmetler adından söz ettiren Dr. Behçet Uz’u anlattığı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi Dr. Behçet Uz” kitabını imzalayarak hediye etti.

Editör: Tahir Aygün