Denizli Haber - İlçe Başkanı Uğur Coşkun mesajında şu ifadelere yer verdi: Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 87. yılında saygı, minnet ve derin bir özlemle anıyoruz.

Atatürk, yalnızca bir kurtuluşun değil, aynı zamanda bir dirilişin, bir milletin yeniden ayağa kalkışının sembolüdür. Onun önderliğinde kurulan Cumhuriyet, bizlere özgürlüğün, eşitliğin ve çağdaşlığın kapılarını aralamıştır.

CHP’li Arpacı’dan Bakan Ersoy’a Kartalkaya Tepkisi “Bu Bütçe de O Koltuk da Size Haramdır!”
CHP’li Arpacı’dan Bakan Ersoy’a Kartalkaya Tepkisi “Bu Bütçe de O Koltuk da Size Haramdır!”
İçeriği Görüntüle

Bugün bizlere düşen en büyük görev; Atatürk’ün devrimlerini korumak, fikirlerini yaşatmak ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerini gelecek kuşaklara aktarmaktır. Bizler biliyoruz ki, Atatürk’ün gösterdiği yoldan sapmadan yürüyen her nefer, Türkiye’yi aydınlığa bir adım daha yaklaştıracaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizi, laik ve demokratik değerleriyle birlikte sonsuza dek yaşatmakta kararlıyız. Onun ilke ve devrimleri, yolumuzun pusulası olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.