Denizli Haber - Sosyal medya Muharrem İnce'nin seçim otobüsünde yaptığı dans görüntülerini konuşuyor. Birçok genç o İnce'nin dansını taklit ederek çektiği görüntüleri paylaştı, İnce'nin partisinin genel merkezi önünde de kalabalık bir grup bir arada o dansla renkli anlar oluşturdu.

İTTİFAK ÇALIŞMALARI SONLANMIŞTI

Son günlerde Millet İttifakı cephesindeki anlaşmazlık CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edilmesiyle çözülürken aday olması olası isimlerden biri de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce. İnce ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın yürüttükleri ittifak çalışmaları geçtiğimiz günlerde sona ermişti.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLAN GÖRÜNTÜLER

Bu sırada sosyal medyada İnce'nin seçim otobüsüyle yaptığı ziyarette yaptığı dans figürlerinin görüntüleri gündem oldu. Gençler sosyal platformlarında İnce'nin dansını taklit ettikleri anları paylaştı.

Dans akımına gençlerin yanı sıra her yaştan insanın da katıldığı görüldü.

Gençler bununla yetinmeyip Memleket Partisinin genel merkezi önünde de topluca bir araya gelerek akıma yeni bir boyut kattı.

İNCE'DEN PAYLAŞIM! "SİZE BOT VE TROL DİYENLER..."

Muharrem İnce de gençlerle bir arada olduğu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşıp "Gençler ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Size troll ve bot diyenler utansın ;)" mesajını verdi.

CÜNEYT ÖZDEMİR DE KATILDI

Akıma katılanların sayısı artarken siyasetin gündemdeki gelişmeleri değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir'in Muharrem İnce hakkında konuştuğu anlardaki hareketleri de dikkat çekti. İnce'nin dans figürlerine benzer hareketler sergileyen Özdemir, kendini o sırada gülmekten alıkoyamadı.

Özdemir, Millet İttifakındaki gelişmeler ışığında İnce'ye "tarihi bir görev düştüğünü" ifade ederken şunları söyledi:

"Bunca CHP'li zamanında Muharrem İnce'yi destekledi, cumhurbaşkanı adayı gösterdi. Bakalım 'ahde vefa' bir semt adı mıymış? Muharrem bey diyecek ki şimdi 'Cüneyt bey ne yapıyorsunuz, nereden çıkartıyorsunuz.' Şu anda herkesin merak ettiği, 'Muharrem bey ne yapacak?' Alternatif 'Ben de adayım' mı diyecek yoksa kendisi de bunun bir parçası olarak devam edecek mi?"

Editör: Tahir Aygün