Denizli Haber - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) belediye başkan adaylarını tek tek açıklıyor. DEM Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını Cevahir Kayar ve Hanifi Yıldırım olarak belirleyen partide Pamukkale, Merkezefendi ve Sarayköy adayları belli oldu.

DEM Parti Pamukkale’de çevreci-aktivist, elektrik elektronik mühendisi Lerzan Süzük ve esnaf Hasan Keskin’i eş başkan adayları olarak belirledi.

Merkezefendi’de ise partinin eş başkan adayları ticaret insanı Dilan Acar Yıldız ile Hasan Eriş’i aday olarak gösterdi.

Sarayköy’de DEM Parti’nin belediye başkan adayı Şaban Badat oldu.

ÜÇ İLÇEDE ADAYLAR BELİRLENİYOR

DEM Parti İl Eş Başkanı Mahide Öztürk seçimlerde iddialı olduklarını belirterek aday çıkardıkları seçim bölgelerinde seçimleri kazanacaklarını kaydetti. Öztürk, “Adaylarımız ve parti örgütümüzle bir toplantı gerçekleştireceğiz ve yol haritamızı belirleyeceğiz. Var gücümüzle sahada mücadele ederek aday çıkardığımız seçim bölgelerinde kazanmak istiyoruz. İddialıyız” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Tavas, Çivril ve Honaz’da aday belirleme sürecinin devam ettiğini kaydeden Öztürk; “Bu ilçelerimizde adaylarımızı henüz belirlemedik. Çalışmalarımız sürüyor. Adaylarımız kesinleştiğinde kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

Kaynak: https://denizliyeniolay.com/

Editör: Tahir Aygün