Denizli Haber - Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, konuya duyarlılık gösteren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın destek vermesi ile başvuruların yerine getirilebilmesi adına belediye ile protokol imzalanması talebinde bulundu. Bu talebi değerlendiren Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, oybirliğiyle protokol imzalanmasını kabul etti. Protokolün ardından Denizli Barosu ile Denizli Büyükşehir Belediyesi arasında yakın işbirliği sağlanacak.

Denizli Barosu, hukuki yardıma ihtiyaç duyan ekonomik güçleri yetersiz vatandaşların adalet sistemine erişimini kolaylaştırmayı hedeflemektedir. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, avukat taleplerini iletecek ve taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi sağlanacak. Protokol kapsamında, baronun avukat kaynaklarının da kullanılması ve bu konuda destek sağlanması planlanmaktadır.

Sarı “İthal Mermere Hayır!” Sarı “İthal Mermere Hayır!”

Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Demirdöğer, "Ekonomik sıkıntılar içinde olan vatandaşlarımızın hak arama özgürlüklerini savunmak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan'ın desteği büyük bir önem taşıyor. Protokol sayesinde vatandaşlarımızın adalet sistemine erişimini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Başkan Zolan'a bize gösterdiği duyarlılık için teşekkür ederiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, vatandaşların hak arayışlarının güvence altına alınması adına Denizli Barosuna destek vermeyi önemsediklerini belirtti. Başkan Zolan, "Her bireyin adalet sistemine kolaylıkla erişebilmesi ve haklarını savunabilmesi büyük önem taşıyor. Denizli Barosu ile çalışarak, ekonomik güçlükler yaşayan vatandaşlarımıza hukuki yardım sağlamayı amaçlıyoruz. Bu protokol ile birlikte daha iyi bir gelecek için fırsat eşitliği sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Denizli'de yaşayan ekonomik zorluklar içinde olan vatandaşlar, artık hak arama süreçlerinde Denizli Barosu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenmiş olacak. Bu protokol ile birlikte, adaletin herkese eşit bir şekilde ulaşabileceği bir Denizli inşa edilmiş olacak.

Editör: Tahir Aygün