Denizli Haber - Uyguladığı eğitim metotlarıyla öne çıkan, Denizli’nin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Denizli Çözüm Kolejinde, ‘Başarıya Ödül Sınavı’na sayılı günler kaldı. Her yıl gerçekleştirilen ve rekor katılımlarla öne çıkan Çözüm Koleji Başarıya Ödül Sınavı için bu yılda ilgi ve talep yine yoğun devam ediyor. İlkokul seviyesinde 4’ncü sınıflar, ortaokul seviyesinde 5,6,7 ve 8’nci sınıflar ve lise seviyesinde ise; 9,10,11’nci sınıflar başarıya ödül sınavına katılabilecek. Sınav için başvurular;  https://www.cozumkoleji.com.tr/tr/denizli-cozum-koleji internet adresinden yapılabilecek. Yüz yüze gerçekleşecek sınavlar; Denizli Çözüm Kolejinin Merkezefendi İlçesinde bulunan kampüsünde bu ay 24-25 Şubat tarihlerinde yapılacak. Sınavda dereceye giren öğrencilere ise yüzde 100’e varan burs imkanı gibi birçok olanak imkanı da sunuluyor.

Deni̇zli̇ Çözüm Koleji̇’nden Başariya Ödül Sinavi İçi̇n Öğrenci̇lere Davet (2)

“BAŞARILI VE MUTLU NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başarıya Ödül Sınavı için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve talebin çok yoğun olduğunu belirten Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortaklarından İsmail Kıyak, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Öğrencilere önemli katkılar sunan ve her yıl gerçekleştirdikleri  ‘Başarıya Ödül Sınavı’nı çok önemsediklerini belirten Kıyak, “Denizli Çözüm Koleji olarak, misyon ve vizyon bakış açımız içinde akademik eğitim ve başarının yanında özgüveni yüksek, saygılı, sorumluluk sahibi gençleri hayata hazırlıyoruz.

Deni̇zli̇ Çözüm Koleji̇’nden Başariya Ödül Sinavi İçi̇n Öğrenci̇lere Davet (3)

Milli Eğitim Bakanlığı Açıkladı! Okullara seçim tatili Milli Eğitim Bakanlığı Açıkladı! Okullara seçim tatili

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleşecek Başarıya Ödül Sınavına, Denizli’mizin genelinden çok yoğun bir başvuru talep dönemi yaşıyoruz. Öğrencilerimiz internet üzerinden kolayca sınava başvuru yapabiliyor. Öğrencilerimiz sınavda hem seviyelerini hem de varsa konu eksikliklerini de belirleyebilecekler. Durumlarıyla ilgili detaylı bir analiz, sınav sayesinde ellerine geçmiş olacak. Sınavın bu konuda önemli artısını katılan tüm öğrencilerimiz görmüş olacak. Dereceye giren öğrencilerimize ise yüzde 100’e varan burs imkanı fırsatı sunuyoruz. Denizli Çözüm Koleji olarak, geleceğimizin teminatı gençlerimize kapımız sonuna kadar açık. Gençlerimizin yaşam boyu başarılı olmaları için çalışıyor, mutlu nesiller yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün