Denizli Haber - Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü haftaya galibiyetle başladı.

B-Grubunda mücade eden takımlar ise: İstanbul Sefaköy İşitme Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Ege Sessizler Spor Kulübü, Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Manisa İşitme Engelliler Spor Kulübü’dür.

2023-2024 Sezonu İşitme Engelliler Süper Lig Şampiyonası Grup müsabakaları B-Grubu 2.Hafta maçında Kartal Belediye İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. İlk devreyi 1-0 sona erdi. İkinci yarının 85 dakikasında Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün oyuncusu Murat Yavuz’un golüyle Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü 2-1 öne geçti. Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün 2.üst üste galibiyetiyle sonuçlandı.

Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Uğur İNAN’nın maç sonrası yaptığı açıklama ise: “Sezonun ilk haftasında almış olduğumuz galibiyet bizleri çok mutlu etti. Ama lig daha yeni başladı. Önümüzde Manisa İşitme Engelliler Spor Kulübü ile oynayacağımız maç var. Umarım bu maçtanda 3 puanla dönmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bizi destekleyen Denizli’li yetkililerimize ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bize İnansınlar umarım ligin sonunda ilimize şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Pamukkale Haber yetkililerimize yerel basında sesimiz olduğunuz için size ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Denizlili Esma, Türkiye şampiyonu olarak Milli Takıma dahil oldu Denizlili Esma, Türkiye şampiyonu olarak Milli Takıma dahil oldu

Whatsapp Image 2024 02 12 At 11.45.34

Editör: Tahir Aygün