Denizli Haber - Olay, 4 Ağustos 2014 tarihinde Buldan’ın Doğanköy Mahallesi’nde meydana gelmişti. Eşi ile birlikte üzüm bağını sulamaya giden Veli Taşdöğen, su pompasıyla ilgilenmek için arazinin diğer tarafına gitti. Bir süre sonra pompanın bulunduğu yerden peş peşe silah sesleri geldi. Ayşe Taşdöğen seslerin geldiği tarafa gittiğinde eşini kanlar içinde yerde yatarken buldu. Ayşe Taşdöğen sağlık ekiplerine haber verdi, Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenen Veli Taşdöğen yolda yaşamını yitirdi. İki çocuk babası Taşdöğen’in vücuduna bir şarjör mermi boşaltıldığı tespit edilirken, iki ay önce de benzer bir saldırıya uğradığı açıklandı. İki ay önce genç çiftçinin yine arazisi içindeyken av tüfeğiyle ateş edildiği ve Taşdöğen’in başına isabet eden saçmalarla yaralandığı belirtildi.

Korkunç cinayetin ardından 5 yıl geçti, ancak Veli Taşdöğen’i öldüren katil hala bulunamadı. Bu süreçte mücadelesini hiç bırakmayan Ayşe Taşdöğen, bu kez de Star TV’de yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” adlı programa katıldı. Programda olay gününü ve yaşananları anlatan Ayşe Taşdöğen, eşini öldürenlerin bulunması için yardım istedi. Program ekibi de Buldan’a gelerek çekimler ve röportajlar yaptı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı özel bir çalışma başlattı. Arif T. ve Ayşe Taşdöğen ile ilgili yayında çıkan tüm çelişkilerin üzerine gidildi ve her ihtimal titizlikle değerlendirildi.

Star TV’nin muhabirine konuşan Ölen adamın babası Mehmet Taşdöğen, oğlunun katilin bulunası istedi.

BUGÜN TUTUKLANDILAR

Önce eş Taşdöğen ifadeye çağrıldı ardından bugün tutuklandı. Gerçeğin Peşinde’ programında hep ismi geçen ama bir türlü katılmayan Ayşe Taşdöğren’in arkadaşı Arif T.  ifadesi alındıktan sonra tutuklandı.

HUZUR BULDULAR

Star Tv’de yayınlanan İnci Ertuğrul’un sunumuyla Gerçeğin Peşinde bugünkü programına katılan öldürülen Veli Taşdöğen ailesi tutuklamalarının ardından huzur bulduklarını dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim