Denizli Haber - Ziyaretin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür edilirken, özellikle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve EkoAvrasya Vakfı Mütevelli heyeti başkanı Hikmet Eren'in katkıları ön plana çıktı. Programın icrasında emeği geçen tüm isimlere teşekkür edildi.

DENİZLİ, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI'NI AĞIRLADI (5)

Öncelikle, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğü için pençe kilit operasyonunda şehit düşenler ve yaralılara acil şifalar dileyen açıklama, terörle mücadelenin devam edeceği vurgusunu içeriyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin dengeli nüfusu, yüksek getirisi, turizm, eğitim ve sağlık alanlarındaki başarıları övgüyle anlatıldı.

DENİZLİ, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI'NI AĞIRLADI (4)

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Türkiye Cumhuriyeti devleti ve bağımsız Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için gösterdiği çaba ve söylemlerle duyulan memnuniyet belirtildi. Pandemi sürecinin ekonomik, siyasi ve sosyal yaşama etkisi ve bu süreçte karşılaşılan sorunlar üzerinde durularak, birlik ve iş birliği çağrısı yapıldı.

DENİZLİ, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI'NI AĞIRLADI (3)

Denizli’de 3 yeni noter atanacak Denizli’de 3 yeni noter atanacak

Denizli'nin imkanlarını ve potansiyelini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için aktarmaktan ve iş birliğini geliştirmekten duyulan memnuniyet dile getirildi.

DENİZLİ, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI'NI AĞIRLADI (2)

AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile iş birliği ve birlikte büyüme vizyonunu ön plana çıkarırken, Türkiye Cumhuriyeti devletinin Kıbrıs Türk'üne verdiği desteği vurguladı ve önemli isimlere rahmet diledi.

Editör: Tahir Aygün