Denizli Haber - İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden İYİ Parti Denizli 3. Sıra Milletvekili adayı Kadir Tatık, memleketi Beyağaç’ta esnaf ve vatandaşlar ile birebir görüşerek sorunları dinledi. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Tatık, Denizli’nin ve ilçelerinin sorunlarını çözmek için TBMM’de var gücüyle çalışacağının sözünü verdi.

WhatsApp Image 2023-04-14 at 23.15.29

“Ülkemiz Karanlıktan İYİ Parti’nin Güneşi İle Kurtulacak”

Baba ocağı Beyağaç’ta hemşerileriyle bir araya gelen İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Tatık, ziyaretlerine ilk olarak esnaflar ile başladı. Esnafın sorunlarını dinleyen Tatık yaptığı konuşmada, “Ülkemizdeki sorunların çözümü için hep birlikte 14 Mayıs sabahında sandığa gideceğiz.  İktidara gelmemize 29 gün kaldı. Var olan mevcut ucube sistemin değişmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Esnafımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. İnsanlarımızın umudu, neşesi, hayalleri kalmadı. Esnafımız günü kurtarmaya çalışıyor.  Vatandaşımız yoksullukla mücadele ediyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in öncülüğünde bu sorunları temelden çözeceğiz. Ülkemiz içerisinde bulunduğu karanlık atmosferden İYİ Parti’nin güneşi ile kurtulacak” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, esnaf ziyaretinin hemen ardından DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Özdemir ve yönetimini ziyaret etti. Tatık, burada birlik ve beraberlik mesajı vererek Millet İttifak’ının ortak paydaşları olarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

WhatsApp Image 2023-04-14 at 23.15.28

Esnaf Ve Vatandaşlara Söz Verdi!

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına hız kazandıran Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, ilçe ziyaretleri kapsamında bulunduğu Beyağaç’ta pazar yerinde vatandaşın sorunlarını dinledi. Baba Ocağı olan Beyağaç’ta esnaf ve vatandaşların yoğun teveccühüne mazhar olan Tatık, Denizli’nin ve ilçelerinin sorunlarını çözmek için TBMM’de var gücüyle çalışacağının sözünü verdi. Tatık sokakta karşılaştığı büyüklerin, ellerini öperek hayır duası aldı. Doğup büyüdüğü Beyağaç’ta hemşehrilerinin sorunlarına çare olacağını belirten Tatık, “Doğup büyüdüğüm Beyağaç’ta vatandaşlarımızın sorunları için var gücümle çalışmalarıma devam edeceğim. Sizlerin desteği ile İYİ Parti Denizli’deki karabulutların üzerine bir güneş gibi doğacak. Bu karanlık günleri birlikte omuz omuza mücadele ederek atlatacağız. Ülkemizin bel kemiği olan esnaflarımız kepenklerini indirmek zorunda kalmayacak. İYİ Parti iktidarında tek bir evladımız bile yatağına aç girmeyecek. İYİ Parti iktidarında, Türk Milleti’nin güvenini asla suistimal etmeyecek. Tüm hemşehrilerime söz veriyorum açık ve dürüst olacağım. Vatandaşıma her şeyin hesabını vereceğim” dedi.

WhatsApp Image 2023-04-14 at 17.17.26 (2)

Editör: Tahir Aygün