Geçtiğimiz günlerde Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde dört ayrı noktayı soyan kar maskeli ve silahlı soyguncular 2 aydır bulunamadı vatandaş diken üstünde oturuyor.

Soygunları gerçekleştiren kişilerin üç kişi olduğu daha önce buna benzer şekilde İzmir, Aydın, Uşakta çeşitli yerlerde soygunlar gerçekleştirdikleri belirlendi. Fabrikaların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre; soyguncuların kar maskeli ve silahlı oldukları yanlarında getirdikleri spirallerle önceden tespit ettikleri kasayı belirleyen soyguncular, profesyonel bir şekilde soygunu gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde ardı ardına dört fabrika soyulmuştu. Sanayi Bölgesi güvenlik önlemlerini arttırmasına rağmen korku devam ediyor. Jandarma bir çok noktada güvenliği arttırdı. Soyguncuların Soydukları fabrikaları seçerken şehir merkezine uzak kör noktaları seçiyor. Şu ana kadar 10'un üzerinde fabrika soydukları belirlenen hırsızlar, fabrikalarda güvenlik görevlileri olduğu halde hırsızlık yaptıkları belirlendi. En son Karaburun Tekstilde soygun girişiminde bulundukları fakat zamanı yetmedikleri içinde soygun gerçekleştiremedikleri tespit edildi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim