Denizli Haber - Seminerde değinilen konular arasında; Enerji Verimliliğinin Önemi, Net 0 Konsepti, Ülkemizde Karbon Emisyonu ve Enerji Verimliliği Üzerine Oluşturulan Yasal Yapı (ETS, ISO50001, Enerji Bakanlığı ve Kosgeb Teşvikleri), Teknik Yapı (Enerji Etüdü, Enerji Verimliliği Tanım ve Tespit, Ölçüm, Verimlilik Konusunda Yaşanan Problemler), İzleme Çözümleri (Donanım, Yazılım, Uzaktan Enerji Yönetimi) ve Net Enerji Örnek Çalışmaları yer almıştır.

Etkinliğimizde katılan tüm firmalara özel olarak hazırlanacak olan GAP (Enerji Kayıplarının Tespiti) Analizi ile mevcut profillerini inceleme, enerji verimliliği konusunda hedeflenebilir potansiyellerini görme imkânı sağlanmış olacaktır.

Bu dönemde enerjide doğru planlama ve enerji verimliliğinin çok daha önemli hale geldiğinin altını çizen Denizli Organize Sanayi Müdürü Ahmet Taş; “ Yıl boyunca planladığımız ve sık sık düzenlediğimiz bu tarz eğitim ve seminerlerle  sanayicilerimizi bilgilendiriyor ve bilinçlendiriyoruz. Günümüzde hem çevresel hem de ekonomik olarak büyük önem taşıyan enerji verimliliği konusunda düzenlediğimiz bu seminere katılım gösteren tüm firmalara ve DOSB yönetimine emekleri için teşekkür ederiz.” Dedi.

Editör: Tahir Aygün