Denizli Haber - Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Yolay Marka Danışmanlık işbirliğinde ‘Kas Sistemiyle İşletmem Büyüyor’ konulu seminer gerçekleştirildi. Denizli OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde Eğitmen Yelda Yolay, DOSTEK Koleji eğitmenleri, öğrencileri ve sanayicilerle buluştu.

Oldukça keyifli geçen ve katılımcıların da aktif şekilde katıldığı seminerde Yolay, bilgi ve deneyimlerini paylaşırken kas sisteminde ve işletmelerin büyümesinde motivasyonun ve daha pek çok önemli başlığın etkilerinden söz etti.

“YAKALARIN RENGİNİN DEĞİL DE PERFORMANSLARIN KONUŞULDUĞU BİR ÜLKE”

Seminere dair bilgiler veren Eğitmen Yelda Yolay; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde seminerde olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Aslında 8 Mart’ın acı bir hikayesi var. Çok büyük bir kadın direnişini simgeliyor. Yakaların renginin değil de performansların konuşulduğu bir ülkede yaşamak istediğim için, bu anlamda adaleti savunduğum için elimden geldiği kadar direnişi ve bununla ilgili kendimizi gösterme şeklimizi daha mutlu bir Türkiye için daha mutlu bir toplumu inşa edebilmek için eğitmenliğin de yanı sıra Yelda Yolay olarak bugün buradayım. Anlatacağım konu aslında kadının bireysel gücünün ortaya çıkmasıyla başlıyor. ‘Kas sistemiyle işletmem büyüyor’ konumuz. İşletmenin büyümesi için aslında çalışanın kendini daha da geliştirmiş, daha mutlu ve daha motive olması gerekiyor. Bunun için de kurumda ortak dengelerin oluşması gerekiyor. İşletme içerisinde genel bir denge ve ortak bir vizyon oluşması gerekiyor. Ben de bugün bu vizyondan bahsedeceğim. Bizlere bu fırsatı veren ve seminerimize ev sahipliği yapan Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yönetimine ve katılımcılarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

11 Kadın Denizli OSB’deki Firmalarda İstihdam Edildi 11 Kadın Denizli OSB’deki Firmalarda İstihdam Edildi

Seminerin sonunda DOSTEK Koleji Müdür Yardımcısı Emel Gönenmiş, değerli sunumlarından dolayı Yelda Yolay’a çiçek ve teşekkür plaketini takdim etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Editör: Tahir Aygün