Denizli Haber - Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı depremin hemen ardından bölgeye yardım için çalışma başlattı.

DEPREM FELAKETİNİN İLK GÜNÜ KAN BAĞIŞI

Deprem felaketinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla tüm Ülke genelindeki Ülkü Ocakları ile birlikte Denizli Ülkü Ocakları mensupları kan bağışında bulundu. 

YARDIM İÇİN SEFERBER OLDULAR

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinden sonra Denizli  Ülkü Ocakları depremzedelere ulaştırılmak üzere, battaniye, yorgan, çocuk bezi, kuru gıda, ayakkabı, bere, eldiven, atkı, yağmurluk, pil ve el fenerinden oluşan yardım malzemeleri topladı.

Ocak Başkanı Özgür Solak’ın talimatıyla hızlı bir şekilde koordine olan ve yardımda bulunmak isteyen kişilerin evlerine iş yerlerine kadar giderek yardımları alan Ülkü Ocakları, bir Tır dolusu yardım malzemesini  depremzedelere ulaştırmak üzere bölgeye gönderdi.

SOLAK: “ALLAHIN İZNİYLE BU ZOR GÜNLERİ  BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak,  “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız, yolbaşçımız  Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin talimatları ile Denizli Ülkü Ocakları İl ve İlçe teşkilatları olarak Güneydoğu Anadolu bölgemizde  meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan depremde etkilenen tüm vatandaşlarımız için yardım malzemelerimizi büyük bir hız ve özveri ile toplayıp bölgeye ulaşımını sağlamaktayız. Allahın izniyle bu zor günleri hep beraber aşacağız.  Deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek” dedi.

Editör: Tahir Aygün