Denizli Haber - Denizli’nin sağlık altyapısını güçlendirecek 520 yataklı Denizli Devlet Hastanesi, 6 Kasım Cuma günü hizmete açılıyor. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun katılacağı açılış töreniyle birlikte hastanede sağlık hizmetlerinin başlaması bekleniyor. 110 yoğun bakım yatağı, 92 poliklinik odası ve 14 ameliyathanesi bulunan hastane, Denizli ve çevresindeki sağlık hizmetlerine katkı sağlayacak.
Denizli’de sağlık alanında önemli bir yatırım daha hizmete giriyor. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 6 Kasım 2026 Cuma günü 520 yatak kapasiteli Denizli Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katılacak.
Modern altyapısı ve donanımıyla dikkat çeken hastanenin, Denizli merkezinin yanı sıra çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırması hedefleniyor.
110 YOĞUN BAKIM YATAĞI, 92 POLİKLİNİK ODASI
520 yatak kapasitesiyle hizmet verecek Denizli Devlet Hastanesi, farklı branşlarda sağlık hizmeti sunabilecek kapsamlı bir sağlık tesisi olarak planlandı.
Hastanede 110 yoğun bakım yatağı bulunurken, 92 poliklinik odasında ayaktan tanı ve tedavi hizmetleri sunulacak. Cerrahi müdahaleler için ise 14 ameliyathane hizmet verecek.
391 ARAÇLIK OTOPARK
Hastanede sağlık hizmetlerinin yanı sıra hasta ve ziyaretçilerin ulaşım ihtiyaçlarına yönelik imkanlar da yer alıyor.
391 araç kapasiteli otoparkı bulunan tesisin, yoğun hasta ve ziyaretçi trafiğinin karşılanmasına katkı sağlaması bekleniyor.
DENİZLİ’NİN SAĞLIK ALTYAPISINA KATKI SAĞLAYACAK
Modern sağlık altyapısı ve geniş kapasitesiyle hizmete girecek Denizli Devlet Hastanesi’nin, kent merkezi ve çevre yerleşimlerdeki sağlık hizmeti ihtiyacının karşılanmasında önemli rol üstlenmesi bekleniyor.
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun katılımıyla 6 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek açılış töreninin ardından hastanenin hizmete alınması planlanıyor.






