Denizli Haber - Edinilen bilgilere Türkiye'yi derinden üzen 6 Şubat depreminden sonra Denizli'nin Tavas ilçesine gelen depremzede ailede baba cinnet getirdi. Pazar günü saat 12.00 sırasında meydana gelen korkunç olayda Kahramanmaraş'tan deprem sonrası Tavas'a gelen ailede baba önce 4 yaşındaki çocuğunu sonra da 28 yaşındaki karısını ekmek bıçağıyla öldürdü.

Tavas Yaka mahallesinde kiracı olarak oturmaya başlayan ailede Cinnet getiren baba önce oğlunu bıçakladı, çocuğunu kurtarmak isteyen anneyi de bıçakladı. Annenin imdat çığlıkları mahalleliye ulaştı fakat hem anne hem çocuğun imdadına yetişmeye kimsenin gücü yetmedi. İkisi de balkonda çocuk annesinin kucağında balkonda hayatlarını kaybetti.

Olay sonrası ihbar üzerine emniyet ve sağlık ekipleri cinayet işlenen eve geldi. Sağlık ekipleri anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cinayet zanlısı baba gözaltına alınırken. Hayatını kaybeden anne ve çocuk otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmak başlatıldı.

Editör: Tahir Aygün