Denizli Haber - İlçelerde oyların büyük bir bölümünün açıldığı Buldan, Tavas, Acıpayam, Çal, Kale, Honaz’da CHP adayları Mehmet Ali Orpak, Levent Yıldırım, Ahmet Hakan, Erkan Hayla ve Yüksel Kepenek yarışı önde götürüyor. Oyların büyük bölümünün sayıldığı Çardak’ta Ali Altıner seçimleri kazanmaya yakın gözüküyor. Çameli’de Ak Parti adayı Cengiz Arslan ve Babadağ’da Ak Parti adayı Murat Kumral, Baklan’da Ak Parti adayı Yusuf Gülsever son duruma göre seçimleri kazandı.  Beyağaç’ta ise Yeniden Refah Partisi sürprizi yaşanıyor. YRP adayı Sezai Pütün oy sayımına göre seçimleri kazanmaya çok yakın.

CHP'li Arpacı’dan 1 Mayıs Mesajı: Hakça Bölüşen Türkiye’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz CHP'li Arpacı’dan 1 Mayıs Mesajı: Hakça Bölüşen Türkiye’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz

Sarayköy, Çivril, Güney ve Bozkurt’ta ise Cumhur İttifakı adayları ile CHP adayları arasında an itibari ile yarış kıyasıya sürüyor. Saat 22.38 itibariyle yapılan oy sayımlarına göre 19 ilçeden 14’ünde CHP, 4’ünde Ak Parti ve 1 ilçede Yeniden Refah Partisi adayları seçim yarışını önde götürüyor.

Editör: Tahir Aygün