Denizli Haber - Denizli’de uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sokak satıcısı olarak tabir edilen “torbacı” şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yapılan operasyonda; lif ve pamuklara emdirilmiş sıvı halde 2 kilo 395 gram metamfetamin ile 39 gram katı halde metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda yabancı uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de Organize Suç Örgütüne Darbe! 49 Şüpheli Tutuklandı
Denizli’de Organize Suç Örgütüne Darbe! 49 Şüpheli Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla ve kesintisiz şekilde sürdürüleceği vurgulandı.