Denizli Haber - Olay, dün saat 12.15 sıralarında Tavas İlçesi’ne bağlı Yaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 6 Şubat’ta yaşanan depreminin ardından Kahramanmaraş’tan ailesiyle birlikte Yaka Mahallesi’ne taşınan Ü.M.A. (26), 26 Ocak 2022’de Büşra A. (24) ile dünya evine girerek, ikinci evliliğini yaptı. Büşra A., bir süre sonra ilk evliliğinden olan çocuğu H.G.’nin (4) velayetini eski kocasından almak istedi. 1 bir hafta önce, eski eşinden çocuğunun velayetini almak için dava açan ve barodan avukat tutan Büşra A.'nın bu girişimi; 1,5 yıllık eşi Ü.M.A. ile boşanma aşamasına getirdi.

GÖZALTINA ALINAN Ü.M.A., TUTUKLANDI

Yeni evli çift arasında velayet nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucu, inşaat işçisi olan Ü.M.A. eline geçirdiği bıçakla eşini ve üvey çocuğunu kovaladı. Çocuğunu kucağına alan anne balkona doğru hareket ettiği esnada onları yakalayan Ü.M.A., elindeki bıçakla eşine ve ardından 4 yaşındaki çocuğu bıçakladı. Büşra ile oğlu H.G.,kanlar içerisinde yere yığılırken, gürültüyü duyan komşuların ihbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi. İlk önce kapıyı kilitleyerek ekiplerin içeri girmesini engelleyen Ü.M.A., daha sonra kapıyı açtı. Sağlık ekipleri, kanlar içerisinde yerde yatan Büşra A. ile H.G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Anne ile oğlunun cansız bedenleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversite Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gözaltına alınan Ü.M.A., ifade işlemlerinin ardından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

ANNE VE OĞULUN CESETLERİ MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Dün gece otopsi işlemleri tamamlanan anne oğul, toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı. Büyük umutlarla evlendiği Ü.M.A. tarafından öldürülen Büşra A. ile katili olan kocasından geriye sosyal medya hesabından paylaştıkları mutluluk sözleri kaldı.

Editör: Tahir Aygün