Denizli Haber - Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenleyeceği iftar sofrasının ilk durağı Anafartalar Mahallesi oldu. Hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, yapılan duanın ardından mahalle sakinleriyle birlikte orucunu açtı. Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada geleneksel hale getirdikleri mahalle iftarları ile yeniden bir arada olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek, “Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Ramazan ayı yardımlaşma, dua ve ibadet ayıdır. Yardımlaşmayla, birbirimize sahip çıkarak ve birbirimize dua ederek Allah’ım yolumuzu açık etsin” dedi.

“ANAFARTALAR PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR MAHALLE HALİNE GELDİ”

Anafartalar Mahallesi’nde bugüne dek gerçekleştirdikleri yatırımları tek tek anlatan Başkan Zolan, “Doğalgaz yoktu, içme suyu hatlarımız değişti, tertemiz sularımız eve geldi. Kanalizasyon hatlarımız baştan aşağıya değişti, artık evimize su basmıyor, yağmur suyu hatları yaptık, yağmur yağdığında çevreye artık rahatsızlık vermiyor. Biz cesaret edip başladık, sizler sabrettiniz, destek verdiniz. Bugün Anafartalar parmakla gösterilen bir mahalle, Denizli’miz parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Çok güzel bir üst yapıyla, sıcak asfaltları, kilit parke taşlarıyla bugün Anafartalar size layık hale geldi. Biz sizin emanetini taşımaya gayret ettik. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Şehrimiz, ülkemiz, sizin ve hepimiz için hayırlı ne ise o olsun” diye konuştu.

11 milyar borç çıkmıştı! İç denetim yapılacak 11 milyar borç çıkmıştı! İç denetim yapılacak

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da, sağlık ve afiyet içerisinde ramazan ayına kavuştuklarını, tüm hemşehrilerinin ramazan ayını tebrik ederek, gönül sofrasında hemşehrileriyle buluşmasına vesile olan Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise, ramazan ayını bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, bu sevinci ve mutluluğu Denizli’de yaşanmasına imkan sunan Başkan Zolan’a teşekkür etti.

Editör: Tahir Aygün