Denizli Haber - Ev tekstilinde dünya pazarını İstanbul’a taşıyan HOMETEX 2023 Fuarı, bu yıl da moda ve trendleri belirliyor. Neredeyse her kıtadan sektör temsilcilerinin akın etiği HOMETEX, sektör profesyonellerini İstanbul Fuar Merkezi’nde ağırlamaya devam ediyor. Ev tekstili ürünleri ve  trend renkleriyle Denizli’nin önemli bir markası olan  COTTONBOX, fuarda ilgi çekiyor.

“EV TEKSTİLİ VE DENİZLİ AÇISINDAN FUAR ÇOK ÖNEMLİ”

COTTONBOX Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut; fuara ilginin çok yüksek olduğunu belirterek, şunları söyledi, “Fuara ilgi çok güzel. Denizli’de ev tekstili çok yaygın bir sektör… Bu fuar Denizli için büyük önem arz ediyor. Burada yapılacak olan işler ve bağlantılar, alınacak siparişler her firmanın kendisi için önem arz ettiği kadar, Denizli ve ülkemiz içinde önem arz ediyor. Fuarın başladığı andan itibaren yoğun şekilde misafirlerimizi ağırlıyoruz. Çok ciddi yabancı müşteri var. ‘Deprem nedeniyle ve seçim dolayısıyla karışıklık olabilir’ düşüncesiyle gelmek istemeyen müşterilerimiz olduğunda bizde endişeye kapılmıştık. Ama şu ana kadar ilgi gayet güzel. İnşallah bu siparişlere ve sürekliliğe döner.”

“SÜREKLİ EMEK VERİYORUZ”

Marka yaratmanın ve markalaşmanın önemine değinen Turgut, “Bir şeyin iyi olmasını istiyorsunuz emek vereceksiniz. Dostluk içinde, evlilik içinde ticaret içinde bu geçerli! Ne kadar emek verirseniz o kadar karşılığını alabilirsiniz. Firmamız kendi imkanları dahilinde dersine çok iyi çalıştı. Yeni ürünler, yeni renkler ve yeni desenleriyle; farklı coğrafyalarda iş birliği içinde olduğumuz firmalara haber vererek, misafir ederek yapılan çalışmaların sonucunda ortaya bu tablo çıktı. Dolayısıyla bu sadece tesadüfi bir şey değil. Yeni ülkeler ve yeni noktalar hedefiyle buraya geldik. Son yaptığımız Afrika açılımının burada meyvelerini alıyoruz. Rusya, Orta Asya, körfez bölgesi; bir takım siyasi zorluklara rağmen Kuzey Afrika’dan gelenler ve Avrupa ve balkanlardan gelen müşterilerimiz var. Açıkçası hayat değişim içinde, trenlerde öyle. Bugün yaptığınız çalışma yarın eski oluyor. Bunu yakalamak içinde ritmi ve dinamizmi firmanıza ve ekibinize aşılamanız gerekiyor. Bizlerde bu mantıkla kendimizi yeniliyoruz ve müşterimizin önündeyiz.

Editör: Tahir Aygün