Denizli Haber - Yapılan açıklamada, kulübün ekonomik çıkmaza sokacak sözleşmelere imza atma olasılığının olmadığı vurgulandı. Denizlispor Kulübü, iki tarafın da yararına olacak şekilde anlaşmaya açık olduklarını ve tüm futbolculara kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Başkan Uz, kulübü devraldıkları gündeki zor şartlarda büyük fedakarlıklarla bugünlere geldiklerini ve kulübe sahip çıkanların belli olduğunu belirtti. Ancak, bu desteğin yeterli olmadığını ve kulübün ayakta kalması için tüm şehrin desteğine ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Takımın son idmana çıkmamasıyla ilgili olarak da Başkan Uz, gerekenin yapılacağını belirtti. Ayrıca, eleştirilere sessiz kalmalarının kulübün zarar görmemesi için olduğunu vurguladı ve olağanüstü genel kurulda tüm gerçekleri ve yaşananları anlatacağını ifade etti.

Mehmet Uz, açıklamasında "Bu kulüp hiçbirimizin değil, ama hepimizin. Tüm şehrin desteğine ihtiyaç var. Biz veya gelecek başka bir yönetimin verilecek destekle başarıyı yakalayacağına inanıyorum" dedi.

Denizlispor Başkanı, eleştirilere yönelik ise "Bizi eleştirerek görevi bırakmamızı isteyenlerin, 10 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurula gelerek aday olmalarını bekliyorum" çağrısında bulundu.

Editör: Tahir Aygün