Denizli’nin kozmetik ve temizlik sektöründeki öncü firması Ersağ Kozmetik Denizlispor Kulübü'ne forma sırt sponsoru oldu.

Denizlispor Kulübü Ümraniyespor ve Afyonspor maçlarında geçerli olmak üzere forma sırt sponsorluğu konusunda Ersağ Kozmetik ile sözleşme imzaladı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcıları Engin Şahin ile Kaan Şanlıkan’ın girişimleri ile kulübümüze destekte bulunan Ersağ Kozmetik sahibi Bekir Sarı, “Denizlispor’un Süper Lig yolunda gösterdiği başarıyı yakından takip ediyoruz. Bu başarıya bir katkı sağlamak istedik. Gelecek sezonda Denizlispor’umuzu Süper Lig’de görmek istiyoruz” dedi.

Destekleri için Bekir Sarı’ya teşekkür eden Başkan Ali Çetin, “Artık şehir olarak tek bir dileğimiz var o da takımımızın Süper Lig’de mücadele etmesidir. Bizler yönetim olarak bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür destekler ve sponsorluklar bize güç veriyor. Denizlispor’a destek veren ve bizlerin yanında olan Bekir Sarı’ya yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim