Yakutel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve ailesi tatil için gittikleri Muğla’nın Fethiye ilçesinde polisler tarafından darp edildi. Çetin kendini darp eden polislerden şikayetçi oldu.

Muğla’da Fethiye Balık Halinde yaşanan olay, Çetin ve ailesinin bir restoranda yaşadığı rezervasyon problemi ile başladı. Restoran sahibi ile tartışan Çetin ailesi polis tarafından darp edildi.

Başkan Ali Çetin’e polise mukavemet etmediği halde biber gazıyla müdahale edildi.  Ali Çetin polise, “Ben kulüp başkanıyım yarından sonra maçım var, bakanlar ve çok sayıda bürokrat bu maça katılacak” derken polisin, “Senin kulübünün de, bakanının da, cumhurbaşkanının da” şeklinde cevap verdiği ileri sürüldü.

Olayda yaralanan Başkan Ali Çetin’in oğlu Avukat Evrim Çetin’in, polisin biber gazıyla müdahalesine “Bu yaptığınız kanunlara aykırı” diyerek tepki göstermesine karşın, polisin “Kanun biziz sen neden bahsediyorsun” dediği iddia edildi.

Evrim Çetin polislerin Cumhurbaşkanı’na kadar hakaret ettiğini, abisini, babasını ve kendisini acımasızca darp ettiklerini öne sürdü.

Bir avukat olarak kendisinin ve ailesinin can güvenliğinin bulunmadığını söyleyen Evrim Çetin, “Polis şiddetine karşı sesime kulak verin, tepkisiz kalmayın” çağrısında bulundu.

Olaya karışan tüm polislerden şikayetçi olan Çetin ailesi, sabaha karşı Fethiye Günlükbaşı Polis Karakolu’ndan ayrıldı.

Olayın ardından Ali Çetin'in oğullarından Evrim Çetin burnu, Nuri Çetin kaburgasının kırıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim