Denizli Haber - Yaşadığı mali kriz nedeniyle tarihinde ilk kez TFF 2’nci Lig’e düşen ve bu ligde de sıkıntılarla boğuşmaya devam eden Denizlispor’a bir kötü haber de FIFA’dan geldi. FIFA, finansal kriterlere uymayan ve futbolculara olan borçlarını ödemeyen kulüplere transfer yasağı cezası verdi.

Türkiye’den 25 kulübe ceza geldi. FIFA'nın sitesinden yapılan açıklamaya göre, Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor'a 3'er, YılportSamsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı verildiği belirtildi.

Öte yandan Adanaspor, Akhisarspor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor FK, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu, Alg Spor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor ve Tuzlaspor da transfer yasağı alan diğer kulüpler oldu.

Denizlispor’da Bekir Turaç Böke sezonu kapattı Denizlispor’da Bekir Turaç Böke sezonu kapattı

TRANSFER YASAĞI AÇILACAK DENİLİYORDU

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada dolanan ‘Denizlispor’da transfer yasağı kalacak’ söylentileri boşa çıkarken, hali hazırda mevcut yasağının üstüne bir yasak daha gelmesi taraftarları adeta çileden çıkardı. Yeşil siyahlı taraftarlar sosyal medyadan yönetime sert eleştirilerde bulundu.

Editör: Tahir Aygün