Denizli Haber - TFF 2’nci Lig’in 26’ncı haftasında sahasında Fethiyespor’u konuk eden ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Denizlispor, maçta yaşanan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRATA CEZA

Denizli ekibi, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk edilirken, bu olayın 6’ncı kez gerçekleşmesinden dolayı saha kapatma cezası ile para cezası aldı. PFDK’dan yapılan açıklamada; “Denizlispor Kulübünün, 18.02.2024 tarihinde oynanan Denizlispor–Fethiyespor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 21 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına” ifadelerine yer verildi.

KOLTUKLARDA NUMARA OLMAMASINA PARA CEZASI

Denizlispor’da Bekir Turaç Böke sezonu kapattı Denizlispor’da Bekir Turaç Böke sezonu kapattı

Öte yandan yeşil siyahlı ekibe stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 14 bin TL para cezası verildi.

Denizlispor, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 28'nci haftasında sahasında konuk edeceği GMG Kastamonuspor mücadelesini seyircisiz oynayacak.

Editör: Tahir Aygün