Denizli haber - Denizlispor’da yaprak dökümü sürüyor. Yeşil siyahlılara veda eden Bekir Turaç Böke’nin ardından, 24 yaşındaki file bekçisi Abdülkadir Sünger de takımdan ayrıldı. Son üç yıldır yeşil siyahlıların kalesini koruyan başarılı file bekçisinin tüm alacaklarından feragat ederek veda ettiği açıklandı.

Ayrılıkla ilgili kulüpten yapılan açıklamada “Futbolcumuz Abdulkadir Sünger ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Tüm alacaklarını bırakarak büyük fedakarlık örneği gösteren Abdulkadir Sünger’e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

“BENİM İÇİN ZOR BİR KARAR OLDU”

Denizlispor dernek statüsünden şirket statüsüne geçti Denizlispor dernek statüsünden şirket statüsüne geçti

Sosyal medya hesabından yeşil siyahlı kulübe veda mesajı yayınlayan Abdülkadir Sünger, kendisi için zor bir karar olduğunu belirtti. Sünger açıklamasında, “Doğup büyüdüğüm bu şehirde formasını terlettiğim, sayısız anı biriktirdiğim bu koca kulüpten ayrılma vakti geldi ve benim için çok zorlu bir karar oldu. İlk adımımı attığım günden bugüne büyük Denizlispor’umuzun bana kattığı her şey için teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın desteği, coşkusu ve sevgisi, her zaman benim için çok önemliydi. Sizlerin desteğiyle sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sizlerle birlikte olmak her zaman bir ayrıcalıktı. Yeni bir maceraya yelken açarken kalbimin bir parçası her zaman Denizlispor ile atacak. Sizlerin sevgisi ve duası ile bu yeni macerada başarılı olacağıma inanıyorum. Gelecekte tekrar buluşmak ümidiyle hepinize en içten dileklerimi sunuyorum. Beraber çalışma fırsatı bulduğum tüm antrenörlerime, başkanlarıma, yöneticilerime, kulüp personeline, takım arkadaşlarıma, Denizlisporum ve Denizlisporumuzun büyük taraftarı her şey için sonsuz teşekkürler, sizleri asla unutmayacağım” ifadelerine yer verildi.

Editör: Tahir Aygün